Camper huren van Vallei Campers

Camper huren bij Vallei Campers

Op vakantie en uw werkelijk vrij voelen doet u met een camper van Vallei Campers. U heeft keuze uit het huren van verschillende jonge en nieuwe campers om zorgeloos op vakantie te gaan. Onze campers zijn ruim, luxe en van alle gemakken voorzien. U kunt snel en eenvoudig op onze website de camper reserveren.

Camper boeken

Multi-generation family relaxing in countryside on motor home vacation
Camping in Vancouver Island, British Columbia: rv camper parked under impressively tall tress, douglas firs, in the camping grounds.
A stunning place where you feel the greatness of mother earth.

Welke camper huren van Vallei Campers?

Als u besluit een camper nabij Ede te huren bij Vallei Campers, heeft u keuze uit de volgende campers:

 

Voor alle campers geldt: de eerste 1.500 kilometer zijn gratis. Daarna betaalt u €0,20 cent per kilometer. Huisdieren en roken zijn niet toegestaan in de camper en u dient minimaal 24 jaar met een geldig rijbewijs en paspoort te zijn.

Waarom huren bij Vallei Campers?

Wij weten als geen ander hoe heerlijk een campervakantie is. Dit bedrijf zijn wij gestart nadat wij zelf op campervakantie zijn geweest. De vakantie begint al zodra u instapt na het huren van een compleet uitgeruste camper. En om u toch een beetje richting te geven, krijgt u van ons campernavigatie naar camperplaatsen. We zorgen voor een fietsendrager zodat u ook mobiel bent op de plaats van bestemming en we rusten uw camper uit met kampeerstoelen en een tafel zodat u lekker naast uw camper in de buitenlucht kunt tafelen. Mocht u onverhoopt pech krijgen, dan zorgen wij voor vervangend vervoer zodat uw vakantie niet in het water valt. Benieuwd hoe anderen onze campers hebben ervaren? Lees wat onze klanten zeggen.