Over Ons

Waarom Vallei Campers?

Vallei Campers, een jong camperverhuurbedrijf in Veenendaal uit de Gelderse Vallei (tussen Utrecht en Arnhem) met een grote passie voor campers. Gestart na heerlijke inspirerende campervakanties. Het rondtrekken met de camper geeft een gevoel van onafhankelijkheid, niets hoeft en de vele mogelijkheden van een vakantie. Kortom: avontuurlijk, maar met het nodige comfort. Het ultieme vakantie gevoel start al als u instapt!

Onze Campers

Onze ruime en luxe campers zijn van alle gemakken voorzien om u een heerlijke en vooral ontspannen campervakantie te bezorgen. Wij bieden echt zeer jonge of nieuwe campers aan. Onze campers hebben een sterke basis en motor, die ervoor zorgen dat u op de autoweg goed mee kunt met het overige verkeer en in heuvelachtig gebied ontspannen de beklimming met de prachtige uitzichten kunt maken. Kijkt u rustig rond op onze site en neem gerust vrijblijvend contact met ons via het contactformulier. Uiteraard kunt u ons ook bellen. Wij staan u graag te woord.

Met vriendelijke groet,

Tom Slagmoolen,
Vallei Campers

Klanten zeggen:

Fam. R. Kraan (kaageiland)
Fam. R. Kraan (kaageiland)
Lees verder
In oktober j.l een 7 persoons Rimor Seal camper, voor een week gehuurd bij Vallei campers Veenendaal. Dit om onze vader/schoonvader (97 jaar) uit Veenendaal mee te nemen voor een weekje naar Dresden in Duitsland. Fijne ruime en zeer schone camper. Wij hebben ook een opvouwbare scootmobiel/rolstoel en rollator meegenomen. Dit alles paste zonder problemen in de ruime garageruimte. Het terugbrengen, en de afhandeling was erg prettig. Vader/schoonvader had de reis van zijn leven. Beslist een aanrader deze camper.
Fam Van de Berg
Fam Van de Berg
Lees verder
We hebben de camper 2 weken gehuurd en zijn ermee naar spanje doorgereden. De camper was heerlijk en voldoende ruim voor onze 3 kinderen. We hebben een heerlijke vakantie gehad zonder bijzonderheden. Dank je Vallei Campers!
Dhr. Bruinsma
Dhr. Bruinsma
Lees verder
Het reserveren van de camper ging heel makkelijk en de camper was zoals verwacht. Ik ben dan ook zeer tevreden.
Mevr. Visser
Mevr. Visser
Lees verder
We heb genoten van onze camperreis door Frankrijk. De camper was goed uitgerust en reed heerlijk. Goed geregeld Klaas en Hilbert.
Previous
Next

06- 22 28 54 50
info@valleicampers.nl

Adres
Vallei Campers
Eikenlaan 34
3901 XA Veenendaal

Reserveer direct!