Camper BeNeLux van Vallei Campers

Camper huren Ede bij Vallei Campers

Op vakantie en uw werkelijk vrij voelen doet u met een camper nabij Ede van Vallei Campers. U heeft keuze uit het huren van zeven jonge en nieuwe campers om zorgeloos op vakantie te gaan. Onze campers zijn ruim, luxe en van alle gemakken voorzien. U kunt snel en eenvoudig op onze website de camper reserveren.

Camper boeken

Multi-generation family relaxing in countryside on motor home vacation
Camping in Vancouver Island, British Columbia: rv camper parked under impressively tall tress, douglas firs, in the camping grounds.
A stunning place where you feel the greatness of mother earth.

Welke camper huren van Vallei Campers?

Als u besluit een camper nabij Ede te huren bij Vallei Campers, heeft u keuze uit de volgende 7 campers:

  • De Rimor Seal 98 is geschikt voor 2 personen en te huur vanaf €675,- per week in het laagseizoen.
  • Een andere variant van Rimor is de Rimor Katamarano 109. Eveneens geschikt voor 4 personene en net als de Rimor Seal te huur vanaf €675,- per week.
  • De Rimor Katamarano 50 is de grote broer van de Katamarano 109. Geschikt voor 6 personen en te huur vanaf € 750,00 per week.
  • Onze grootste camper is de Rimor Seal voor zeven personen. Ook de kosten voor deze camper bedragen €675,- per week in het laagseizoen, €850,- per week in het midseizoen en €1250,- in het hoogseizoen. 

Voor alle campers geldt: de eerste 1500 kilometer zijn gratis. Daarna betaalt u €0,20 cent per kilometer. Huurt u de camper 3 weken of langer, dan zijn alle gereden kilometers gratis. Huisdieren en roken zijn niet toegestaan in de camper en u dient minimaal 24 jaar met een geldig rijbewijs en paspoort te zijn.

Waarom huren bij Vallei Campers Ede?

Wij weten als geen ander hoe heerlijk een campervakantie is. Dit bedrijf zijn wij gestart nadat wij zelf op campervakantie zijn geweest. De vakantie begint al zodra u instapt na het huren van een compleet uitgeruste camper Veenendaal. En om u toch een beetje richting te geven, krijgt u van ons campernavigatie naar camperplaatsen. We zorgen voor een fietsendrager zodat u ook mobiel bent op de plaats van bestemming en we rusten uw camper uit met kampeerstoelen en een tafel zodat u lekker naast uw camper in de buitenlucht kunt tafelen. Mocht u onverhoopt pech krijgen, dan zorgen wij voor vervangend vervoer zodat uw vakantie niet in het water valt. Benieuwd hoe anderen onze campers hebben ervaren? Lees wat onze klanten zeggen.

06- 22 28 54 50
info@valleicampers.nl

Adres
Vallei Campers
Eikenlaan 34
3901 XA Veenendaal

Reserveer direct!