Camper Veenendaal

Camper huren voor uw vakantie in Veenendaal

Een luxe en ruime camper in Veenendaal voor uw campervakantie, huurt u bij Vallei Campers. U heeft bij ons de keuze uit zeven campers, voor twee tot en met zeven personen. Vallei Campers heeft een grote passie voor campers. Niet voor niets zijn wij met dit bedrijf gestart nadat wij zelf op vakantie zijn geweest met de camper en we het ultieme gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid graag willen overbrengen aan onze klanten. Uw camper is bovendien uitgerust met een zeer brede inventaris zodat u direct op vakantie kunt.  

Camper boeken

Werkwijze camper huren Veenendaal

Een camper huren in Veenendaal doet u snel en eenvoudig via het reserveringsformulier op de website. U selecteert simpelweg de begin- en einddatum dat u de camper wilt huren en geeft aan of u een inzittendenverzekering voor een tientje per week wilt afsluiten. Vervolgens laat u uw contactgegevens achter en wij bevestigen de reservering van de camper voor de voor u geselecteerde data. Het huren van een camper is van zaterdag tot zaterdag. Uitzonderingen hierop zijn mogelijk buiten het hoogseizoen. U betaalt een borg voor de camper die wij terugstorten na het schadevrij retourneren van de camper. Bent u benieuwd hoe de camper eruit ziet? Maak dan gerust een afspraak met ons zodat u de camper van te voren kunt bekijken. Het is voordelig(er) als u de camper 3 weken aaneengesloten huurt, want in dat geval brengen wij geen kilometervergoeding in rekening. Roken in de camper is verboden en huisdieren zijn niet toegestaan. Naast een camper in Veenendaal richten wij ons ook op camperverhuur in Ede.

Voordelen campers Vallei Campers

U bent verzekerd van een zorgeloze campervakantie als u kiest voor een van de campers van Vallei Campers. Al onze campers zijn nieuw of zeer jong. Ze beschikken over een zeer sterke motor zodat heuvelachtig terrein geen probleem vormt en u rustig kunt genieten van het uitzicht. Er is volop bagageruimte en het ontbreekt u aan niets als het gaat om inventaris. Aan alles is gedacht! Lees de ervaringen van onze klanten en laat u inspireren! Wanneer u de camper op komt halen, krijgt u een zeer uitgebreide uitleg en tips zodat u goed voorbereid op vakantie gaat. Wij richten ons op de regio Veenendaal, Ede & Amersfoort.

06- 22 28 54 50
info@valleicampers.nl

Adres
Vallei Campers
Ravelijn 15
3905 NT Veenendaal

Reserveer direct!