Camper Amersfoort huren van Vallei Campers

Huur een camper in Amersfoort en ga op vakantie!

Trek er deze zomer op uit door een camper in Amersfoort te huren via Vallei Campers! U bent niet afhankelijk van hotels, vakantiewoningen of andere accommodatie, want u heeft uw eigen B&B op wielen al bij u! Of u nu lekker met zijn tweetjes even weg wilt gaan of met de hele familie. Bij Vallei Campers kiest u tussen een camper voor 2, 4, 6 of 7 personen.

 

Multi-generation family relaxing in countryside on motor home vacation
Camping in Vancouver Island, British Columbia: rv camper parked under impressively tall tress, douglas firs, in the camping grounds.
A stunning place where you feel the greatness of mother earth.

Plan en reserveer uw camper in Amersfoort

Het huren van een camper in Amersfoort doet u heel eenvoudig online via onze website. U selecteert eenvoudig de periode dat u de camper van uw keuze wilt huren en laat uw contactgegevens achter. Wij bevestigen de huurperiode en ontvangen daarna uw betaling. Welke camper huurt u het liefst?

Alle campers zijn vakantieklaar en beschikken over een ruime bagageruimte. U betaalt een borg van €1000,- per camper en u moet minimaal 24 jaar zijn als u een camper wilt huren. Roken en huisdieren zijn niet toegestaan in de camper. De eerste 1500 kilometers zijn vrij. Vanaf 1500 kilometer betaalt u €0,20 cent per kilometer. Huurt u de camper langer dan 3 weken, dan zijn alle kilometers vrij

Camperverhuur via Vallei Campers

Camperverhuur via Vallei Campers is de juiste keuze omdat Tom dit bedrijf is gestart nadat hij zelf op campervakantie is geweest. Hij heeft zelf dus een enorme passie voor campers en weet welke eisen er gesteld worden aan de campers. Hij verhuurt hele jonge campers in de regio Ede, Veenendaal en Amersfoort die van alle gemakken zijn voorzien! De campers zijn uitgerust met een sterke motor zodat u eenvoudig mee kunt met het overige verkeer. U hoeft ook geen angst te hebben in heuvelachtig gebied, want de campers kunnen beklimmingen goed aan. Kortom, met een camper van Vallei Campers kunt u geheel ontspannen op vakantie in luxe en comfort zodra u de camper binnenstapt!

Heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact op te nemen, wij staan u graag te woord.

Contact met Vallei Campers

06- 22 28 54 50
info@valleicampers.nl

Adres
Vallei Campers
Eikenlaan 34
3901 XA Veenendaal

Reserveer direct!